.

.

NOYITO CH375 CH375B U-Диск Читање Пишување Модул USB Интерфејс за Комуникација U-Диск Читање Пишување Модул Погоден за 51 AVR(64,128) Микроконтролерски

NOYITO CH375 CH375B U-Диск Читање Пишување Модул USB Интерфејс за Комуникација U-Диск Читање Пишување Модул Погоден

DEN 167.76

Залиха
Достапно за вашата нарачка

CH375 CH375 B е универзална интерфејс чип на USB автобус.Тоа има 8-битни податоци автобус и да читате, пишувате, чип одберете контрола линии и да го прекинат производството.Тоа лесно може да се поврзани на систем автобус на микроконтролери, DSPs, MCUs, MPUs, и другите контролори.Во USB домаќин на владата, CH375 CH375 B, исто така, обезбедува сериска комуникација, кој е поврзан со микро-контролор, DSP, MCU, MPU, итн.преку сериски влез, сериски излез, и да го прекинат производството.Според изборот на скокач капа, што можат да работат паралелно режим или во сериски режим. 2x8 Игли за лесна конекција со MCU.Со USB статус индикатор.На одборот 3.3 V LDO 1117 овозможува до 800m A.Опис CH375 CH375 B е универзална интерфејс чип на USB автобус.Тоа има 8-битни податоци автобус и да читате, пишувате, чип одберете контрола линии и да го прекинат производството.Тоа лесно може да се поврзани на систем автобус на микроконтролери, DSPs, MCUs, MPUs, и другите контролори.Во USB домаќин на владата, CH376, исто така, обезбедува сериска комуникација, кој е поврзан со микро-контролор, DSP, MCU, MPU, итн.преку сериски влез, сериски излез, и да го прекинат производството.Карактеристики Според изборот на скокач капа, што можат да работат паралелно режим или во сериски режим. 2x8 Игли за лесна конекција со MCU.Со USB статус индикатор.На одборот 3.3 V LDO 1117 овозможува до 800m A. 5 V напојување од целната табла. 12 MHZ Кристал.Разликите помеѓу CH374, CH375 : CH374 : работата е посложена.Ако У диск е read (прочитај) и напишана како датотека, микро-контролор треба да се вчита на датотечниот систем библиотека датотека.Ресурси неопходни за микроконтролерски се повеќе БЛИЦ : за 13 K, и RAM меморија е најмалку 700 бајти, што е најбрзо за high-speed микро-контролор.Поддржува паралелни порт, SPI интерфејс.CH375 : работата е едноставна.Ако У диск е read (прочитај) и напишано во датотека режим, микро-контролор треба да се вчита на датотечниот систем библиотека датотека.Ресурси неопходни за микроконтролерски се повеќе БЛИЦ : за 13 K, RAM меморија е најмалку 700 бајти, и тоа ги поддржува UART и паралелни порт.Пакет се Вклучени : 1pcs CH375 CH375 B U-Диск Модул.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата