.

.

51-парче Метрички Индекс Вежба Малку Сет, 1.0-6.0 mm во 0.1 mm Постепено, ХСС со Титаниум Нитрид (Едб) Слој

51-парче Метрички Индекс Вежба Малку Сет, 1.0-6.0 mm во 0.1 mm Постепено, ХСС со Титаниум Нитрид (Едб) Слој

DEN 1648.80

Залиха
Достапно за вашата нарачка

1.0 да 6.0 mm Метрички Индекс Вежба Малку Сет (0.1 mm Постепено, 51 Парчиња).ХСС Вежба Битови со Титаниум Нитрид (Едб) Слој.За дупчење дупки во дрво, метал, пластика, 3 D печатени делови, ѕидови, итн.Ги вклучува сите-метален контејнер со означени складирање за секоја вежба малку. 118 степен пресврт битови, погоден за сите намена дупчење.Оваа метрички вежба малку сет ги опфаќа следниве вежба битови : 1.0 mm,1.1 мм, 1.2 mm, 1.3 мм, 1.4 mm, 1.5 мм,1.6 mm, 1.7 мм, 1.8 мм, 1.9 мм, 2.0 mm, 2.1 мм, 2.2 mm, 2.3 mm, 2.4 mm, 2,5 mm, 2.6 мм, 2.7 мм, 2.8 mm, 2.9 мм, 3.0 mm, 3.1 мм, 3.2 мм, 3.3 мм, 3.4 мм, 3.5 мм, 3.6 мм, 3.7 мм, 3.8 mm, 3.9 мм, 4.0 mm, 4.1 мм, 4.2 мм, 4.3 мм, 4.4 мм, 4.5 мм, 4.6 мм, 4.7 мм, 4.8 мм, 4.9 мм, 5.0 мм, 5.1 мм, 5.2 мм, 5.3 мм, 5.4 mm, 5.5 мм, 5.6 мм, 5.7 мм, 5.8 мм, 5.9 мм, 6.0 mm.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата