.

.

NOYITO PCA9306 2-малку Двонасочно ЖИТО Автобус и SMBus Напон-Ниво Преведувач Модул

NOYITO PCA9306 2-малку Двонасочно ЖИТО Автобус и SMBus Напон-Ниво Преведувач Модул

DEN 1454.40

Залиха
Достапно за вашата нарачка

На PCA9306 уред овозможува двонасочно напон преводи меѓу 1.2 V и 5 V, без употреба на ветер pin.Ниското ниво НА држава отпор (РОН) на прекинувач ви овозможува конекции за да се постигнат со минимални размножување задоцнување.Кога EN е висока, преведувач прекинувачот е ЗА, и SCL1 и SDA1 I/O се поврзани со SCL2 и SDA2 I/O, односно, дозволувајќи им на двонасочно проток на податоци помеѓу пристаништа.Кога EN е ниска, преведувач прекинувач е исклучен, како и високо-отпорност државата постои помеѓу пристаништа.Во прилог на напон превод, на PCA9306 уред може да се користи за да се изолира од 400-k Hz автобус од 100-k Hz busby контролирање на EN pin, и прекинување на забавување на автобус за време на брзо-режим на комуникација.Помалку од 1,5 нс максимална размножување одложување да се приспособат на Стандарден режим и;.Брзо-режим на I2 C-автобус уреди и повеќе мајстори;. 2-малку двонасочно преведувач за СДА и SCL линии во мешани-режим на I2 C-автобус апликации; Стандард-режим, Брзо-mode, и Брзо-режим Плус I2 C-автобус и SMBus компатибилен; Помалку од 1,5 нс максимална размножување одложување да се приспособат на Стандарден режим и, Брзи режим I2 C-автобус уреди и повеќе мајстори; Овозможува напонско ниво превод помеѓу : 1.0 V Vref(1) и 1.8 V, 2.5 V, 3.3 V или 5 V Vbias(up)(2); 1.2 V Vref(1) и 1.8 V, 2.5 V, 3.3 V или 5 V Vbias(up)(2); 1.8 V Vref(1) и 3.3 V или 5 V Vbias(up)(2); 2.5 V Vref(1) и 5 V Vbias(up)(2); 3.3 V Vref(1) и 5 V Vbias(up)(2); Обезбедува двонасочно напон превод без насока pin; Ниско ниво од 3,5 НА државата врска помеѓу влезни и излезни порти обезбедува помалку сигнал нарушување; Отворен мозоци I2 C-bus I/O порти (SCL1, SDA1, SCL2 и SDA2); 5 V толерантни I2 C-bus I/O порти за поддршка на лед-режим на јачина на операција; Висока отпорност SCL1, SDA1, SCL2 и SDA2 игли за EN = НИСКО; Заклучување-up без операција; ESD заштита надминува 2000 V HBM по JESD22-A114, 200 V MM по JESD22-A115, и 1000 V CDM по JESD22-C101; Пакет се Вклучени : 1pcs NOYITO PCA9306 2-малку Двонасочно ЖИТО Автобус и SMBus Напон-ниво Преведувач Модул.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата