.

.

Extech SDL310 Термо-Anemometer/Datalogger, Мерки на Температурата на Воздухот да се 122°F (50°C) и на Воздухот Брзината на 4930ft/мин, Тип К/J Thermocouple Текст, Прилагодливи на Податоците Земање

Extech SDL310 Термо-Anemometer/Datalogger, Мерки на Температурата на Воздухот да се 122°F (50°C) и на Воздухот

DEN 3333.60

Залиха
Достапно за вашата нарачка

Мерки на Температурата на Воздухот да се 122°F (50°C) и на воздухот брзината на 4930ft/мин.Datalogger датум/време марки и продавници читања на SD-картичка во Excel формат за лесно пренесување на КОМПЈУТЕР.Продавници 99 читања рачно и 20 МИЛИОНИ читања преку 2 G SD-картичката.Голема (9999 count) LCD дисплеи во Воздухот Брзина и Температура истовремено. 2% брзина и точност преку ниска триење топката имајќи ване воланот на 39" (1m) кабел.Extech SDL310 Термо-Anemometer/Datalogger, Мерки на Температурата на Воздухот да се 122°F (50°C) и на Воздухот Брзината на 4930ft/мин, Тип К/J Thermocouple Текст, Прилагодливи на Податоците Земање мостри Стапка од 1 до 3600 Секунди Клучните Карактеристики - Мерки Температурата на Воздухот да се 122°F (50°C) и воздухот брзина да 4930ft/мин - Datalogger датум/време марки и продавници читања на SD-картичка во Excel формат за лесно пренесување на КОМПЈУТЕР - Продавници 99 читања рачно и 20 МИЛИОНИ читања преку 2 G SD картичка - Тип К/J Thermocouple текст за висока температура мерења - Голем (9999 count) LCD дисплеи во Воздухот Брзина и Температура истовремено - 2% брзина и точност преку ниска триење топката имајќи ване воланот на 39" (1m) кабел - Снимање/Потсетиме MIN, MAX, Податоците се Одржи и Автоматско исклучување - се Прилагодува на податоците земање мостри стапка : од 1 до 3600 секунди - Заврши со 6 х АА батерии, SD картичка, ване сензор со 3.9 ft (120cm) кабел, и тешко за носење Спецификации - Меморија : 20,000 К податоци евиденција користење на 2 G SD картичка - Димензии : 7.2" x 2.9" x 1.9" (182 x 73 x 47.5 мм) Тежина : 16.9 оз (480g).

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата